Visuaalista suunnittelua graafisista elementeistä logoihin

Muotkavan visuaalisen suunnittelun palvelun avulla saat käyttöösi juuri sen mitä tarvitset: pienistä graafisista elementeistä logoihin asti.

Esimerkiksi nämä saat Muotkavalta: graafiset elementit nettisivuille, sosiaaliseen mediaan, videotuotantoon, blogiin, uutiskirjeeseen; logon, ikonin tai visuaalisen ilmeen suunnittelu esimerkiksi podcastille; kuvitukset, infografiikat, kirjan kannet

Makeover matskuille, kyllä kiitos

Visuaalisen suunnittelun palveluni sisältää kokonaan uuden ilmeen luomista tai olemassa olevan tyylin soveltamista uuteen. Aivan sen mukaan mitä tarvitset.

Kenelle visuaalinen suunnittelu sopii?

Palvelu sopii yrityksille, joille kokonaisvaltaiset mainostoimistopalvelut voivat olla liian mittavia hankintoja: asiakkaitani voivat olla esimerkiksi uudet yritykset, startupit sekä podcastit. Jos haluat vaikkapa logon, muttet isoa brändiuudistusta, olen juuri oikea suunnittelija tähän!

Teen mielelläni myös yhteistyötä alihankintana mainostoimistoille ja graafisille suunnittelijoille.

Pienimmätkin visuhommat suurella innolla

Mikään visuaalisen suunnittelun toteutus ei ole liian pieni homma minulle. Teen kaikki työt samalla tarkkuudella ja suurella innolla. Voit myös vinkata minut haluamaasi visuaaliseen suuntaan niin jalostetaan yhdessä ajatukset timanteiksi.

Minulle visuaalinen suunnittelu ei ole taidetta, vaan käytännönläheistä ongelmanratkaisua. Usein tiedät jo mitä tarvitset, mutta sinulla ei ole aikaa tai mahdollisuuksia tehdä sitä itse – tai tilata pitkän kaavan kautta jostain muualta.

“Huippuammattilainen, jolla loistava visuaalinen silmä ja ihanan mukava tyyppi!”

TYÖKAVERIN SUUSTA KUULTUA

Visuaalisen suunnittelun hinta

Millainen tavoite, sellainen hinta. Kun toiveesi ovat minulle selvillä, lasken tarjouksen, jossa hinta, työtunnit ja suunnittelun sisältö ovat selkeästi esillä.

Kysy lisää!

Tunti

Kuukausi

Projekti

Tarvitsetko myös tuotanto-AD:n apua?

Voin luoda yrityksesi käyttöön pohjia esimerkiksi sosiaalisen median sisällöille tai mainoksille. Saat minulta myös apua brändin mukaiseen mainostuotantoon valmiille pohjille.


Saat minulta myös mainonnanpyörityspalvelun – yhdessä visuaalisen suunnittelun tai valokuvauksen kanssa, tai erikseen omaa materiaaliasi hyödyntäen. Visuaalisen suunnittelun lisäksi Muotkavalta saat myös nämä palvelut:

Ota yhteyttä ja tilaa visuaalista suunnittelua

Onko visuaalisen suunnittelun palveluni sitä mitä kaipaat? Ota yhteyttä ja sovitaan yhdessä tarpeisiisi sopiva kokonaisuus!

Yhteystiedot:

Matleena Muotkavaara

  050 3022 336
  matleena(at)muotkava.fi
   LinkedIn
   Varaa 30 min videopuhelu
Laitappa viestiä!