Valokuvaajaksi monenmoiseen tai assistentiksi kuvauksiin

Hyvä valokuva välittää tunteita, tietoa ja muistoja. Otan valokuvat elämäsi tapahtumista ja muokkaan niistä sinun tyyliisi sopivia. Valokuvaus on ollut harrastukseni yli puolet elämästäni.

Voit tilata minut myös assistentiksi kuvauksiin tai pelkän kuvankäsittelyn jo otetuille kuville.

Esimerkiksi nämä saat Muotkavalta: henkilökuvat, profiilikuvat, yrityskuvat, tapahtumakuvat, lemmikkikuvaukset, lapsikuvat

Kun stokkikuva ei riitä

Netti on ilmaisia kuvia täynnä, mutta jonkun toisen hääkuva ei tunnu samalta takanreunuksella. Tallenna muistot kuviksi tilaamalla minut valokuvaamaan elämäsi tai yrityksesi pienet ja suuret hetket.

Kuvaan juhlat, someprofiilikuvat, keikat ja festarit… kaiken, josta joskus haluaisit kertoa muille.

Kenelle valokuvauspalveluni sopii?

Palvelu sopii niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin. Oletko mainostoimiston edustaja? Tilaa minulta alihankintana valokuvaus asiakkaidenne tarpeisiin. Oletko valokuvaaja itse? Saat minulta assistenttipalvelut! Minulla on kokemusta niin studiosta kuin miljööstäkin. Onnistunut kuvauskeikka on minulle kunnia-asia.

Työ ei lopu siihen, että joku painaa kameran laukaisinta. Jos tarvitset apukäsiä editointiin, autan mielelläni esimerkiksi laajojen kuvasarjojen tai tuotekuvien käsittelyssä tai vaikkapa syväämisessä.

“Huippuammattilainen, jolla loistava visuaalinen silmä ja ihanan mukava tyyppi!”

TYÖKAVERIN SUUSTA KUULTUA

Valokuvaus sinulle sopivaan hintaan

Jokainen kuvauskeikka on erilainen eikä mikään työ ole liian pieni. Tarvitsitpa yksittäisen kuvan tai kokonaisen tapahtumakuvauksen, saamme varmasti aikaan sopivan paketin. Tuntilaskutuksella teen kuvankäsittelyä – kerran tai aina kun sinulla tulee tarvetta apukäsille. Alihankintatyöt onnistuvat myös, eli jos vaikkapa mainostoimistonne asiakas tarvitsee kuvia digiin tai printtiin, kuten henkilökorttiin, lehtijuttuun, someen tai nettisivuille.

Kysy lisää!

Valokuvaajan assistenttipalvelu

Kuvankäsittely

Valokuvaus

Mitä muuta kuvien lisäksi?


Valokuvaus


Herätä kuvasi henkiin yksinkertaisilla ja liikuttavilla 2D-animaatioilla. Sopii erityisen hyvin sosiaaliseen mediaan, videoihin ja mainoksiin.Valokuvaus


Kuvien ja kuvankäsittelyn lisäksi saat Muotkavalta mainostuotannon. Säästä aikaa ja keskity olennaiseen antamalla minun tehdä mainokset valmiin mallin mukaan.

Ota yhteyttä ja tilaa minut kuvauksiin

Etsitkö varmaa valokuvaajaa tai assistenttia kuvauksiin? Ota yhteyttä ja kerro rohkeasti, millaiset kuvaukset sinulla on mielessäsi.

Yhteystiedot:

Matleena Muotkavaara

  050 3022 336
  matleena(at)muotkava.fi
   LinkedIn
   Varaa 30 min videopuhelu
Laitappa viestiä!