Sosiaalisen median sisällönjulkaisu ja -suunnittelu

Ole läsnä sosiaalisessa mediassa, mutta keskity itse omaan liiketoimintaasi. Muotkavan sosiaalisen median palveluihin kuuluvat sisältöjen suunnittelu, kalenterointi ja julkaisu. 

Somepalvelut perustuvat sovittuun määrään postauksia haluamaasi somekanavaan. Minulta hoituvat sekä Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest että TikTok.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan yrityksesi sosiaaliseen mediaan sopiva paketti.

Esimerkiksi nämä saat Muotkavalta: postaukset teksteineen, kalenterointi, ajastus ja julkaisu, maksettu mainostus, raportointi.

Lisäksi voit tilata animaatiot, valokuvat ja visuaaliset elementit.

Ole läsnä, laita paukut bisnekseen

Somen sisällönjulkaisupalveluni sisältää yrityksen sosiaalisen median kanavien julkaisujen tekemisen ja julkaisun. Kalenteroin, kirjoitan ja julkaisen sosiaaliseen mediaan halutun määrän julkaisuja kuukaudessa.

Ulkoistamalla sometuotannon sekä ylläpidon minulle pidät huolen siitä, että kanavasi ovat aktiivisia, mutta voit itse keskittyä muihin tuikitärkeämpiin tehtäviin.

Tämä palvelu yltää julkaisuhetkeen asti: sosiaalisen median asiakaspalvelu eli kommentteihin ja viesteihin vastaaminen ei kuulu tähän pakettiin.

Kenelle sosiaalisen median sisällönjulkaisu sopii?

Somepalvelut sopivat yrityksille ja järjestöille, joilla some jää helposti muun tärkeän tekemisen jalkoihin. Jos yrityksessäsi ei ole aikaa tai taitoa sosiaaliselle medialle, mutta haluat silti olla löydettävissä somesta, tämä palvelu on sinua varten.

Voimme yhdessä määritellä, millainen sosiaalinen läsnäolo sopii tyyliisi.

Somemainontaa kädet mullassa

Olen tehnyt somemainostuotantoa useiden vuosien ajan. Sosiaalisessa mediassa uiskentelun ei tarvitse olla vaikeaa – jos siitä ei tee itselleen liian vaikeaa.

Minulta eivät lopu ideat kesken, vaan pystyn ruokkimaan loputtoman nälkäistä somea algoritmien mielihalujen mukaisesti. Tikusta asiaa on monen somesisällöntuottajan arkipäivää, ja siinä kykyni keksiä uusia ideoita pääsee suorastaan loistamaan.

“Graafisen suunnittelun ja markkinointiviestinnän multitalentti. Hän ihastuttaa sydäntä lämmittävällä aitoudellaan ja herkkyydellään, on ilo olla hänen kanssaan samassa työpaikassa.”

TYÖKAVERIN SUUSTA KUULTUA

Räätälöidään kanaviisi sopiva hinta

Muotkavan sosiaalisen median sisällönjulkaisu skaalautuu tarpeesi mukaan. Niin pienet kuin suuret kanavat hoituvat – sopivaan hintaan. Hinnoittelu perustuu siihen, mihin kanaviin julkaistaan ja kuinka usein.

Usein sopiva tahti on esimerkiksi 3 kuvaa tai videota viikossa, eli 12 postausta kuukaudessa. Kuukausilaskutuksella tiedät mitä saat, milloin ja mihin hintaan.

Kysy lisää!

Projekti

Kuukausi

Vuosi

Tarvitsetko myös aivan uutta kuvamaailmaa?


Somepalvelut


Jos tarvitset sosiaaliseen mediaan uusia graafisia elementtejä, voit tilata Muotkavalta myös visuaalisen suunnittelun. Kustomoidut julkaisupohjat, storymallit tai vaikkapa GIF-tarrat elävöittävät kanaviasi.Somepalvelut


Liike herättää mielenkiinnon. Sosiaaliseen mediaan saat lisäpotkua yksinkertaisen kauniista animaatioista ja varta vasten otetuista valokuvista.

Ota yhteyttä ja tilaa sosiaalisen median sisällönjulkaisupalvelu

Tökkiikö somen ammottava kita? Haluaisitko, että joku muu ruokkisi sosiaalisen median kanaviasi? Ota yhteyttä niin suunnitellaan sinun yrityksellesi sopiva somepaketti.

Yhteystiedot:

Matleena Muotkavaara

  050 3022 336
  matleena(at)muotkava.fi
   LinkedIn
   Varaa 30 min videopuhelu
Laitappa viestiä!