Mainos kuin mainos brändisi mukaisesti digiin ja printtiin

Hyvä mainos herättää huomiota ja on erottuva. Mainos luo mielikuvia, se on informatiivinen tai viihdyttävä. Muotkavan mainostuotannon avulla saat nopeasti brändisi mukaista aineistoa niin digiin kuin printtiinkin. Toimita vain graafinen ohjeisto, logo, mediatiedot ja mitat, niin saat aineiston sovittuun deadlineen mennessä.

Esimerkiksi nämä saat Muotkavalta: yksittäinen mainos tai laajempi mainoskampanja, taittotyöt, kuten tuote-esitteet, suoramainokset, ikkuna- ja autoteippaukset, lehti-ilmoitukset, käyntikortit, ruokalistat, some- ja display-mainokset sekä bannerit.

Keskity olennaiseen, anna Muotkavan auttaa

Mainostuotannon palveluni sisältää brändin mukaisen printti- tai digimainoksen tuottamisen tai vaikkapa taittotyön valmiille pohjalle. Myös laajat taitot onnistuvat, ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ulkoistamalla mainostuotannon minulle vapautat arvokasta aikaasi muulle tärkeälle tekemiselle. Minulta hoituu nopeasti valmis mainos tai iso kokonaisuus järkevään aikatauluun.

Kenelle mainostuotanto
sopii?

Palvelu sopii yrityksille ja järjestöille, joilla on jo brändin visuaalinen ilme hallussaan. Toteutan mainostuotannon graafisen ohjeiston mukaisesti – esimerkiksi somemainokset valmiisiin pohjiin. 

Lisäksi teen mielelläni tuotanto-AD:n tapaan sisällöntuotantoa alihankintana mainostoimistoille ja graafisille suunnittelijoille.

Liian pieni
homma?
Ei todellakaan.

Mikään mainostuotannon homma ei ole liian pieni minulle! Teen isot pikkuhommat ja pienet jättihommat samalla tarkkuudella ja taidolla.

Kysy rohkeasti apua erikokoisiin projekteihin, oli kyse sitten yhdestä taittotyöstä tai jatkuvasta sisällön päivittämisestä valmiille pohjalle!

Mainonnan multitalentti palveluksessanne

Olen mainostuotannon multitalentti: vuosien kokemuksella hektisessä mainostoimistomaailmassa olen oppinut nopeaksi, huolelliseksi sekä kekseliääksi mainosten tuottajaksi. En kaihda mainostuotannon liukuhihnatyötä, mutta uskallan tuoda myös uudet ideat ilmi.

“Idearikas, luova ja ammattitaitoinen, hänen kanssaan on kiva työskennellä ja ideoida uutta.”

TYÖKAVERIN SUUSTA KUULTUA

Mainos ja tuotannon hinta kukkarosi ja
tavoitteidesi mukaan

Muotkavan mainostuotanto sopii erityisen hyvin kiireisen kukkarolle. Hinnoittelussa vaihtoehtoja on kolme: tuntilaskutus esimerkiksi nopeisiin ja pieniin mainostarpeisiin, kuukausilaskutus vaikkapa jatkuvaan tuotantoon tai laskutus projektikohtaisesti. Työn hintaan vaikuttaa aineiston laajuus ja se, onko saatavilla valmista pohjaa.

Kysy lisää!

Tunti

Kuukausi

Projekti

Laitetaanko myös mainonta pyörimään?


Mainostuotanto


Saat minulta myös mainonnanpyörityspalvelun – yhdessä mainostuotannon kanssa tai erikseen omaa materiaaliasi hyödyntäen. Hallussa ja hyppysissä on myös markkinoinnin automaatio -palvelualustat kuten Celtra, jota käyttää mm. Alma Media.


Joskus tarvitaan myös muita visuaalisen suunnittelun palveluita, kuten animointia.
Mainostuotannon lisäksi Muotkavalta saat myös nämä palvelut:

Ota yhteyttä ja tilaa mainostuotantoa

Kuulostaako mainostuotannon palveluni juuri siltä, mitä kaipaat? Ota yhteyttä! Jäitkö vielä miettimään, mikä palvelu sopisi parhaiten yrityksellesi? Suunnitellaan yhdessä tarpeisiisi sopiva kokonaisuus!

Yhteystiedot:

Matleena Muotkavaara

  050 3022 336
  matleena(at)muotkava.fi
   LinkedIn
   Varaa 30 min videopuhelu
Laitappa viestiä!