Isot ja pienet animaatiot mainoksiin ja videoihin

Muotkavan 2D-animaatio – sen avulla teet mainoksistasi näyttäviä ja kiinnität katsojan huomion. Erityisosaamistani ovat hienovaraiset ja sulavaliikkeiset mainosanimaatiot, kuten logoanimoinnit tai liikkuvat mainostaulut. Nopeatempoiset ja säväyttävät TV-mainosanimaatiot onnistuvat minulta rutiinilla!

Myös videoiden grafiikat tai tekstitykset onnistuvat samaan tinkimättömään tyyliin. Voit tilata animaation minulta suoraan tai vinkata mainostoimistokumppanillesi, että täältä sitä saa – liikettä ja hyvää huomiota.

Esimerkiksi nämä saat Muotkavalta: logoanimaatiot, videointrot, videotekstitykset, some-animaatiot, animoidut mainokset, liikkuvat infografiikat, Instagram-storyt, nettisivutaustakuvat

Kuva on kiva. Liikkuva kuva on kivempi.

M-logo

Huomaatko sen? Liikkuva kuva kiinnittää huomion ja ohjaa sen oikeaan suuntaan. Minulta saat nopeasti pienet ja vähän isommatkin animaatiot.

Pienet animaatiot voivat olla vaikkapa viiden sekunnin mittaisia tai looppina pyöriviä animaatioita ja isoimmat jopa viiden minuutin animaatioita, jotka syntyvät yhteistyössä: animoinnin lisäksi autan niin suunnittelussa kuin käsikirjoituksessakin.

Kenelle animaatio
sopii?

Animaatio herättää sisällön henkiin. Liikettä saa lisättyä melkein mihin tahansa digitaaliseen kanavaan. Tämä palvelu sopii etenkin yrityksille, jotka haluavat kokeilla liikkuvaa kuvaa ilman valtavaa budjettia. 

Teen myös animointia videofirmoille ja mainostoimistoille, jotka tarvitsevat kumppania, joka tietää mitä tekee ja tekee mitä sanoo.

Pienellä liikkeellä suuria vaikutuksia

Pienet animaatiot eivät vaadi lisäbudjettia, kun ne suunnittelee järkevästi. 2D-animaatio on hyvä tapa kiinnittää katsojan huomio – rikkomatta säästöpossua.

Minulta saat vaikkapa Instagramin Storyissa käytettävät, yrityksellesi tai tapahtumallesi kustomoidut GIF-tarrat. Ne ovat hauska pieni yksityiskohta ja saavat tarinasi erottumaan loputtomasta tulvasta.

Erikoistunut mainosanimaatioon

Supervoimani on pieni ja hienovarainen, sulavaliikkeinen animaatio. Mainostoimistotyössä olen oppinut, miten animoinneista saa tyylikkäitä ja tehokkaita.

Animoitu logo tuo näyttävyyttä yrityksesi nettisivuille, videoihin sekä presentaatiohin.

TV-mainosanimaatiolla tavoitat massat, minulta ne hoituvat rutiinilla standardien mukaisesti!

“Ihailtava animoija ja tosi visuaalinen.”

TYÖKAVERIN SUUSTA KUULTUA

Tulokset nousussa, verenpaine ei

Muotkavan 2D-animaatiot ovat mainio tapa panostaa sisältöön – ilman Hollywood-budjettia. Pienet animaatiot onnistuvat niin tuntilaskutuksella kuin projektikohtaisestikin. Kun huomaat animaatioiden tenhon, voimme sopia myös kuukausilaskutuksella tehtävistä animaatioista.

Kysy lisää!

Tunti

Kuukausi

Projekti

Saisiko olla myös visuaalista suunnittelua?

Kaipaatko omia visuaalisia elementtejä, jotka sopivat hyvin yhteen animaatioiden kanssa? Yhdistä animaatioon visuaalista suunnittelua, niin saat varmasti jotain ainutlaatuista.


Saat minulta myös mainonnanpyörityspalvelun – yhdessä mainostuotannon, valokuvauksen tai visuaalisen suunnittelun kanssa, tai erikseen omaa materiaaliasi hyödyntäen. Valokuviin voi puhaltaa eloa animoinnilla. Muotkavan valokuvauspalvelu auttaa, kun kuvapankin kuvat on käytetty jo sataan kertaan.

Ota yhteyttä ja tilaa 2D-animaatio

Lisää liikettä, lisää huomiota. Jos haluat herättää materiaalisi henkiin, ota yhteyttä ja katsotaan millainen animaatio sinulle sopii.

Yhteystiedot:

Matleena Muotkavaara

  050 3022 336
  matleena(at)muotkava.fi
   LinkedIn
   Varaa 30 min videopuhelu
Laitappa viestiä!